CDA bezoekt vernieuwde locatie Valkenhuizen

10 februari 2022

Sportcentrum Valkenhuizen is vernieuwd en volop in bedrijf. Na een jarenlange verbouwing van sportzalen en zwembad bezochten enkele raadsleden de vernieuwde locatie. Namens het CDA was raadslid Jan Hutten aanwezig.

Naast een uitvoerige rondleiding kregen de raadsleden informatie over sport in Arnhem. Het Sportbedrijf, dat gehuisvest is in Valkenhuizen, gaf een duidelijke presentatie. De CDA-fractie is blij dat de dekking van sportaanbod over de stad in alle wijken op een goed niveau is. Verder is het CDA tevreden over de lage tarieven die bijvoorbeeld voor het zwembad gelden.

Hutten: ‘Het CDA staat ervoor dat iedereen in Arnhem kan sporten. Op dit moment hebben veel inwoners last van stijgende uitgaven vanuit inflatie of de gasprijzen. Naast contact met anderen blijf je fit en voel je je beter. Sporten is gezond en heeft de volledige steun van de CDA-fractie’. Ook in het verkiezingsprogramma wordt stevig ingegaan op het belang van sporten. Het verenigingsleven heeft altijd de steun van het CDA gehad en zal deze behouden. Het werkbezoek aan Valkenhuizen bevestigde weer dat Arnhem als stad trots mag zijn op haar sportaanbod. Sport moet voor iedereen, jong en oud, haalbaar en betaalbaar blijven. 

Deel dit

Categorieën

Tags