CDA Arnhem presenteert verkiezingsprogramma ‘Allemaal Arnhemmers’ (video)

Featured Video Play Icon
1 februari 2022

CDA Arnhem presenteert het verkiezingsprogramma ‘Allemaal Arnhemmers’. Campagneleider David de Vries: ‘Wij kiezen voor een stad waar iedereen mee mag doen, of je nou aan de ene of aan de andere kant van de Rijn geboren bent. Het CDA kiest voor een stad waarin iedereen perspectief heeft en voor een stad waarin de leefbaarheid en de veiligheid groeit. Want wij zijn Allemaal Arnhemmers.’

Het verkiezingsprogramma bestaat uit vier thema’s:

Leefbaar & Veilig, Sociaal & Dichtbij, Ondernemend & Aantrekkelijk en Solide & Transparant. De afgelopen jaren is de kloof groter geworden. Tussen de Arnhemmers die makkelijk meekomen, een woning bezitten, een baan hebben én in een fijne wijk wonen. En de Arnhemmers zonder eigen woning, met een flexbaan of helemaal geen werk, veelal levend in wijken met veel criminaliteit en overlast. En dan werd de wereld – en dus ook onze stad – begin 2020 ook nog eens opgeschrikt door de coronacrisis. Een crisis die de verschillen in de samenleving alleen maar groter heeft gemaakt. En waarbij problemen als eenzaamheid en het belang van onderling contact sterker aan de oppervlakte zijn gekomen dan ooit tevoren.

Het CDA kiest voor een Arnhem waarin alle inwoners Arnhemmers zijn. Voor één Arnhem. Samen Dichtbij.

De komende weken zullen we alle onderdelen van het verkiezingsprogramma middels korte video’s toelichten op deze site, daar staat ook het hele verkiezingsprogramma.

Deel dit

Categorieën

Tags