CDA wil verkeersveiligheid Schuytgraaf opgelost hebben (video)

Featured Video Play Icon
20 januari 2022

Leerlingen van Daltonschool Confetti in de Schuytgraaf hebben woensdag tekeningen aangeboden aan de gemeenteraad om zo duidelijk te maken dat de verkeersveiligheid om de school niet goed is. Vooral de oversteekplek met de Metamorfosenallee zorgt voor gevaarlijke situaties.

CDA Arnhem heeft daarom ook meteen vragen gesteld aan het college. ‘Wij zijn nog niet heel gerust gesteld’ verteld fractievoorzitter Klaartje Koorn na beantwoording van het college. ‘Het college is in gesprek met de wijk maar dat is in onze ogen nog niet voldoende.’

‘Wij gaan nu in de wijk onze ogen en oren te luisteren leggen en met de school in gesprek gaan. We willen dat er ook daadwerkelijk wat gebeurt’, besluit Koorn.

Bekijk hier de video: CDA wil verkeersveiligheid Schuytgraaf opgelost hebben – YouTube

Deel dit

Categorieën

Tags