Jan Hutten vertrekt na verkiezingen uit gemeenteraad

29 september 2021

CDA raadslid Jan Hutten vertrekt na de verkiezingen uit de gemeenteraad van de gemeente Arnhem. ‘Wetende dat er een aantal gemotiveerde en zeer gekwalificeerde CDA’ers klaar staan zet ik na de verkiezingen een stap terug.’ Het CDA bestuur en de fractie zijn hierover geïnformeerd.

Na 12 jaar statenlid in de provincie Gelderland en 2,5 jaar raadslidmaatschap vindt Hutten het mooi geweest. ‘Het is een mooie tijd geweest en ik ben enorm dankbaar voor al het ontvangen vertrouwen en hetgeen ik binnen de provincie en stad heb mogen doen. Het is bijzonder eervol om raadslid in Arnhem te zijn en met trots kijk ik op de resultaten en samenwerking in de CDA fractie terug.’

Tot en met de verkiezingen zet Hutten zich samen met fractievoorzitter Klaartje Koorn en diverse fractievolgers nog volop in voor de inwoners van de gemeente Arnhem.

Deel dit

Categorieën

Tags