Binnenstadmanifest overhandigt aan CDA

19 juni 2021

Tijdens een wandeling door de stad zijn Jan Hutten en Klaartje van Dillen door Platform Binnenstad Arnhem (PBA) bijgepraat over de plannen, projecten en ambities voor de komende jaren. Daarnaast overhandigden zij de fractie hun binnenstadmanifest.

Bestuurder Jan van Hooijdonk en regisseur Marian van Hooij gingen met de CDA’ers langs een aantal ‘hotspots’ in de stad. Van Dillen: ‘Het was een mooie rondgang en we hebben veel te horen gekregen die we ook in ons verkiezingsprogramma mee kunnen nemen.’

PBA initieert en regisseert dialoog, projecten en activiteiten die structureel bijdragen aan de welvaart en het welzijn van de ondernemers, een economisch aantrekkelijk investerings- en vestigingsklimaat, een prettige leefomgeving en een bruisende binnenstad om te bezoeken.

Deel dit

Categorieën

Tags