Klaartje van Dillen lijsttrekker CDA Arnhem

17 juni 2021

Fractievoorzitter Klaartje van Dillen is donderdagavond door de leden van CDA Arnhem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. ‘Ik ben de leden onwijs dankbaar en trots dat ik mij samen met deze mooie partij mag inzetten voor de toekomst van Arnhem.’

Op dit moment is de programmacommissie bezig met het schrijven van het verkiezingsprogramma 2022-2026. Het programma bevat een aantal speerpunten. Van Dillen: ‘We willen een duidelijke aanpak woningbouw, want het duurt te lang om in Arnhem een woning te kopen.’ Andere punten zijn zorg vooraf in plaats van achteraf, meer ruimte voor de scholen met minder kinderen in de klas en veiligere wijken. ‘En het laatste punt is dat het in Arnhem helaas uit maakt waar je wieg staat, dat is onacceptabel. Wij maken ons als CDA hard om een tweedeling in de stad tegen te gaan.’

Op een later moment wordt de rest van de lijst en het volledige verkiezingsprogramma bekend gemaakt.

Kijk ook naar de video: Klaartje van Dillen lijsttrekker CDA Arnhem – YouTube

Deel dit

Categorieën

Tags