Arnhem neemt Oekraïners in dienst

15 september 2022

De gemeente Arnhem neemt één of meer Oekraïense ambtenaren tijdelijk in dienst om hen zo kennis en ervaring op te laten doen die uiteindelijk bij kan dragen aan de wederopbouw van Oekraïne.’ Een meerderheid van de gemeenteraad reageerde positief op het voorstel van CDA Arnhem en Volt.

Bij Omroep Gelderland reageren initiatiefnemers Klaartje Koorn namens het CDA en Niels Scholtens van Volt. ‘Bijkomend voordeel van dit project is dat de Oekraïense ambtenaren de kennis en kunde mee terug nemen van hoe onze democratische rechtstaat in elkaar zit, dit doet er toe.’

Lees hier het hele bericht op de website van Omroep Gelderland: Arnhem neemt Oekraïners in dienst voor wederopbouw in eigen land – Omroep Gelderland (gld.nl)

Deel dit

Categorieën

Tags