CDA blijft hameren op verkeersveiligheid Schuytgraaf

29 juni 2022

CDA Arnhem is blij dat het college prioriteit legt bij de verkeersveiligheid rondom basisschool Confetti in de wijk Schuytgraaf. Maar 400 bewoners hebben middels een enquête aangegeven dat er meer verkeersproblemen zijn.  ‘We krijgen signalen dat de andere knelpunten in de wijk niet dezelfde prioriteit hebben’ vertelt fractievoorzitter Klaartje Koorn.

Wethouder Kundic laat weten dat er met de bewoners is gesproken. ‘Er is met een verkeersgroep van de wijk gesproken welke prioriteiten we moeten leggen. Van daaruit is geconcludeerd dat de oversteek bij de rotonde de prioriteit heeft.’

Koorn is blij met deze actie maar wil wel dat het college samen met de bewoners alle knelpunten serieus neemt en dat er samen gekeken wordt naar alle oplossingen. Daarom gaat ze snel koffie drinken bij wethouder Kundic om haar meer taal en gevoel te geven bij hetgeen leeft in Schuytgraaf

Deel dit

Categorieën

Tags