CDA Arnhem: ‘Geen woorden maar daden.’

Featured Video Play Icon
9 maart 2022

De gemeente is er voor de stad, niet andersom. In het stadhuis moeten de daden centraal komen te staan, in plaats van de woorden. Wij verkiezen volwassenheid boven venijn. We moeten voor Arnhemmers zorgen, in plaats van ons zorgen te maken over onze eigen positie. 

Wij willen investeren in preventie, veiligheid, woningbouw, een sterke economie en de jongeren van Arnhem. Dit leidt tot meer en bredere schouders om lasten te dragen en zorgt voor een gezonde financiële positie van de stad.

Het CDA is zuinig op het belastinggeld van de Arnhemmers. We geven niet onverantwoord uit en er wordt minimaal geleend. In alles wat we doen en voorstellen staan we voor duurzame ontwikkelingen, betaalbaar voor de gemeente én de Arnhemmers zelf. ‘De afgelopen 4 jaar hebben we op een constructieve en transparante manier oppositie gevoerd. De komende jaren willen we diezelfde houding houden maar dan in de coalitie. Ga jij voor een veilig sociaal en aantrekkelijk Arnhem stem dan CDA Arnhem.’

Deel dit

Categorieën

Tags