CDA Arnhem tekent Regenboog Stembusakkoord

7 maart 2022

Kandidaat raadslid Scott van den Broek heeft zondag namens CDA Arnhem het Regenboog Stembusakkoord ondertekend. Dat deed hij na afloop van het Regenboog Verkiezingsdebat van COC Midden Gelderland.

Met deze ondertekening, die door bijna alle partijen is ondertekend, spreken ze zich uit dat zij zich zullen inzetten voor een diverse en inclusieve gemeente waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit, genderexpressie en geslachtskenmerken of welke grond dan ook.

‘We zitten hier wel als politieke partijen, maar dit gaat verder dan onze standpunten. Dit gaat over hoe je je leven leidt, in vrijheid jezelf kunnen zijn, elke dag opnieuw en de acceptatie van een ander. Dat draag ik elke minuut uit, dat ben ik en gun ik een ander’, aldus Van den Broek.

Deel dit

Categorieën

Tags