VRAAG HET MONA!

5 maart 2018

Zaterdag 17 maart komt Staatssecretaris en CDA prominent Mona Keijzer naar Arnhem. Stel al jouw vragen aan haar bij een kopje koffie. Kom gezellig langs van 12.30 tot 14.30 bij BABO Coffee, Bovenbeekstraat 28, tegenover Café Babo.

Wat houdt het in?
Mona is onze Haagse vertegenwoordiger in het Kabinet als Staatssecretaris van Economische Zaken. Haar bijzondere aandacht heeft het Midden-, Klein- en Familiebedrijf. Naast al jouw vragen is er ook de mogelijkheid om met de CDA gemeenteraadsleden van gedachten te wisselen en suggesties achter te laten voor een vereenvoudiging van ondernemerschap voor MKB en familiebedrijven in de stad.

Ook zijn onze kandidaat raadsleden aanwezig om met iedereen kennis te maken.

van links naar rechts: David de Vries – Martijn Bax – Ine van Burgsteden –
Klaartje van Dillen – Jan Hutten – Scott van den Broek

Wij verheugen ons op een ontmoeting en om met je in gesprek te gaan!

Deel dit

Categorieën

Tags