CDA in gesprek met Platform Binnenstad Arnhem (PBA)

Hoera! CDA-leden bij een leuke bijeenkomst.
24 februari 2018

Tijdens een informeel overleg gingen CDA kandidaten Scott van den Broek, Jan Hutten en Henk Montfrooy in gesprek met de PBA (Platform Binnenstad Arnhem).

Tijdens de bijeenkomst kwamen de mooie ontwikkelingen in de binnenstad aan de orde. Er blijkt veel energie bij inwoners, ondernemers en organisaties in de binnenstad te zijn. Arnhem werd afgelopen jaar de 2e beste binnenstad van Nederland: een enorme sprong voorwaarts ten opzichte van de jaren ervoor. Dit terwijl er volop werd gebouwd en de stad niet af is.

Nog meer CDA in de stad. Gaaf!

Ondernemers en inwoners hebben in 2017 voor EUR 100.000 aan plantenbakken en bloemen in de straten gezet. Dit krijgt in 2018 een vervolg. In de grootste bakken kunnen de bomen tot 7 meter hoogte groeien. Dit maakt Arnhem verder aantrekkelijk. Ook is gesproken over de Arnhem Pas

(cadeaukaart) die bij ongeveer 100 ondernemers in Arnhem besteed kan worden. Deze pas wordt steeds bekender en beter benut. Ook over het parkeren in de binnenstad, van zowel auto als fiets is gesproken.

Het CDA is blij met zo’n actief PBA. Dit helpt ondernemers vooruit en zorgt voor extra omzet. Daarbij wordt de stad ook aantrekkelijker en leefbaarder. PBA: ga zo door!

Deel dit

Categorieën

Tags