CDA bij CASA

CASA: In het belang van de stad!
24 februari 2018

Tijdens de bijeenkomst van CASA (Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem) werd de toekomst van de stad Arnhem besproken. Drie inleiders gingen in over de rol van de gemeenteraad en de wethouders. De ontwikkelingen in de stad werden positief beoordeeld: er zijn de afgelopen 4 jaar door deze coalitie mooie en zichtbare stappen gezet.

Duidelijk werd dat met de inwoners in de wijken gesproken moet worden over nieuwe ontwikkelingen. Dit zorgt voor betrokkenheid en draagvlak. Vanuit het bedrijvenpark Kleefse Waard was een korte presentatie over de kansen in duurzame ontwikkelingen.

Jan Hutten vroeg tijdens de bijeenkomst of er vanuit het bedrijvenpark een actieve verbinding is met de gemeentelijke plannen (New Energy Made in Arnhem). Dit bleek gedeeltelijk het geval. De gemeenteraad heeft voor de komende jaren miljoenen beschikbaar gesteld.

Het CDA wil dat hier actiever dan tot op heden met ondernemers actie op wordt gezet.

Deel dit

Categorieën

Tags