Hutten in da house!

27 november 2017

Maandag 27-11 is het CDA een commissielid rijker geworden.
Jan Hutten werd beëdigd en staat te popelen om aan de slag te gaan.

Jan, kandidaat op plek 3 voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart, is geen onbekende in de politiek. Hij heeft zich 12 jaar ingezet voor de provincie Gelderland als Statenlid en is zelfs fractievoorzitter geweest. Nu verdiept hij zich vast in de dossiers die spelen in Arnhem om goed voorbereid te zijn en steun te bieden aan de huidige fractie.

Jan vertelt: “ruim 11 jaar woon ik in Arnhem. Een prachtige stad met veel inwoners die het economisch moeilijk hebben. Werk hebben en kunnen meedoen is voor veel inwoners niet vanzelfsprekend. Het CDA Arnhem heeft hiervoor een duidelijk verkiezingsprogramma vastgesteld. Met veel vertrouwen ga ik de komende maanden aan de slag. Op 21 maart 2018 hoop ik onderdeel te worden van een grotere fractie. Dat is goed voor Arnhem omdat CDA-ers met kennis van zaken en veel energie ons best doen voor deze mooie stad.”

Deel dit

Categorieën

Tags