Perspectiefnota 2018-2021 – het CDA Perspectief

19 juni 2017

Op maandag 19 juni 2017 is de perspectiefnota behandeld in de gemeenteraad van Arnhem.
Het CDA ziet dat de lijn waar de coalitie van D66, SP en CDA voor staat wordt verwoord in de aanloop naar onze programmabegroting. Gespreide verantwoordelijkheid, gerechtigheid, solidariteit en rentmeesterschap, de vier CDA grondtonen, zitten in de vezels van het beleid.
De ChristenUnie heeft eerder vandaag de coalitie verlaten. Het CDA dankt de CU en wethouder Haga voor de samenwerking de laatste anderhalf jaar, ook zij hebben moeilijke keuzes moeten maken en hebben hier aan bij gedragen, evenals andere partijen die constructief mee werken.
Het mag helder zijn dat deze coalitie elke dag knokt voor een beter Arnhem, samen met het college. Zo werken wij voor meer werk voor onze inwoners, werken wij aan vele duurzaamheidsmaatregelen, aan goede zorg en onderwijs en ook van groot belang, aan een schone en veilige stad Arnhem. Het CDA ziet daarom ook uit naar een spoedige, maar bovenal zorgvuldige invoering van Diftar.

Deel dit

Categorieën

Tags