Speerpunten fractie 2014-2018

14 juli 2014

Samen het huis uit, met andere Arnhemmers
5. Vrijwilligers en mantelzorgers
6. Rol ambtenaren/burgers/Right to challenge
Het CDA wil zich in zetten voor de Arnhemmers, die juist wat voor Arnhemmers willen doen. Meestal uit vrije wil, soms wat minder vrij als mantelzorger. En denk je taken van de overheid beter te kunnen doen, waarom zou je het dan niet mogen overnemen, eventueel met budget van de gemeenten. Gerben Karssenberg pakt het laatste punt op.
We kunnen deze speerpunten alleen verwezenlijken met uw bijdrage. Geef uw signalen over wat er goed en niet goed gaat in uw buurt, wijk en vereniging aan ons door via de mail of telefoon. Want politiek bedrijven, doen we samen.
De fractie,
Gerben Karssenberg
Klaartje Koorn en
Henk Montfrooy

Deel dit

Categorieën

Tags