Nee, het CDA gaat niet met PVV

5 februari 2018

Een veel gestelde vraag in aanloop richting de verkiezingen van maart.
Gaat het CDA Arnhem samenwerking met de PVV?
Lijsttrekker Ine van Burgsteden licht het toe.

Het CDA is een partij van verbinding. Hier is er ruimte voor iedereen ongeacht geloof of afkomst. Het CDA staat ook voor een tolerante en open samenleving. Is een samenwerking met de PVV dan mogelijk?
De PVV is een partij die op dat front lijnrecht tegenover het CDA staat” stelt Ine van Burgsteden, lijsttrekker van het CDA. Zij vervolgt: “Het CDA sluit niemand uit op basis van godsdienst, afkomst, geslacht of geaardheid en wij werken samen met mensen die dat ook niet doen. De PVV sluit mensen uit”.

Duidelijke taal van Ine van Burgsteden. Nee, het CDA gaat niet samenwerken met de PVV

Deel dit

Categorieën

Tags