CDA Arnhem zoekt fractiemedewerker, kom bouwen aan het nieuwe CDA

Featured Video Play Icon
22 juni 2024

KOM BOUWEN AAN HET NIEUWE CDA!

CDA Arnhem zoekt fractiemedewerker (4-8 uur)

Heb jij altijd al in het hart van de lokale democratie willen werken? Word dan onze nieuwe fractiemedewerker! Het CDA in Arnhem kan jouw steun goed gebruiken. Je gaat samen met onze fractieleden aan de slag voor een mooie gemeente. Samen bouwen we aan het nieuwe CDA, met de koers die is ingezet onder Henri Bontenbal.

Wat ga je doen?

Het werk bestaat uit een aantal vaste uren per week en vindt plaats rondom de gemeenteraadsvergadering op woensdagavond. Het is van belang dat jij daarbij bent. Kortom, dit is een uitdagende leuke parttime baan! Wat jij als fractiemedewerker precies gaat doen:

  • Jij gaat onze social media beheren. Denk hierbij aan het onderhouden van de website www.cdaarnhem.nl  en onze Facebook, Twitter en Instagram accounts;
  • Jij gaat relevante content schrijven en publiceren. Denk hierbij aan nieuwsartikelen en updates over onze activiteiten;
  • Jij gaat de fractiemail en binnengekomen uitnodigingen beheren.

Wie ben jij?

Als fractiemedewerker ben jij eigenlijk de spin in het web qua organisatie en communicatie. Je bent daarom goed in het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en weet precies hoe je mensen kunt prikkelen met berichten en artikelen die jij post. We waarderen het als je al maatschappelijk betrokken bent, politiek leuk vindt en affiniteit hebt met het CDA. Bij voorkeur heb jij al ervaring met communicatie en social-media beheer.

Wat bieden wij jou?

In deze parttime functie werk jij gemiddeld tussen de 4 en 8 uur per week. Dat kan iets meer zijn in de campagneperiode of bij dossiers die een grote maatschappelijke impact hebben in de stad. Ben jij ZZP-er? Ook dan kom je in aanmerking voor deze functie. Het salaris of tarief is afhankelijk van kennis en ervaring.

Heb je interesse? Mail dan naar fractiecdaarnhem@gmail.com

Deel dit

Categorieën

Tags